ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Представљена методологија за реализацију теoријске наставе и учења кроз рад до јуна 2021. године за дуалне образовне профиле

Помоћница министра за дуално образовање и васпитање проф. др Габријела Грујић одржала је састанак на ком је представљена дефинисана методологија за реализацију теoријске наставе и учења кроз рад до јуна 2021. године за дуалне образовне профиле.

На састанку су именовани директори координатори који ће руководити процесом снимања наставе за дуално образовање у складу са додељеним подручјима рада и образовним профилима. Том приликом су подељене захвалнице наставницима који су учествовали у реализацији онлајн наставе за време ванредног стања.

Састанку су присуствовали директор Ваздухопловне академије др Горан Цвијовић, директор Електротехничке школе „Михајло Пупин“ Нови Сад Милан Вукобрат, директорка Грађевинске школе у Београду Драгана Радовановић, директор Хемијско – технолошке школе у Суботици Никола Матковић, директорка Школе за текстил и дизајн у Лесковцу Маре Каранфиловић, директор Средње стручне школе у Крагујевцу Синиша Којић и директор Машинске школе „Панчево“ Ненад Дојчиновић.

Loading