ЋИРИЛИЦА | LATINICA

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о студентском организовању

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива све грађане и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о студентском организовању, као и да дају своје предлоге и сугестије.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 29. марта до 17. априла 2021. године.

Министарство ће у оквиру јавне расправе организовати онлајн сесије. Сви заинтересовани учесници се могу регистровати слањем своје e-mail адресе на следећу e-mail адресу: visoko@prosveta.gov.rs

  • 31 марта 2021. године, у 12 часова
  • 7. априла.2021. године, у 12 часова

Министарство позива представнике: државних органа, Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност, Националног савета за високо образовање, Студентске конференције универзитета, Студентске конференције академија и високих школа, студентске парламенте високошколских установа, представнике академске заједнице, стручне јавности, као и друга заинтересована лица да узму учешће у јавној расправи.

Примедбе, предлози и сугестије достављају се Министарству искључиво на Oбрасцу који се може преузети на званичној интернет страници Министарства, на следећу e-mail адресу: visoko@prosveta.gov.rs, са назнаком: „Нацрт закона о студентском организовању”.

По окончању јавне расправе Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће сачинити и објавити Извештај о одржаној јавној расправи на својој интернет страници и порталу еУправе најкасније у року од 15 дана од дана окончања јавне расправе.

 

Loading